kontakt oss

Ved bestilling husk legge inn fullstendig navn og adresse

 

 

Kontakt oss

Vi beskytter dine personopplysninger

Har du hørt om GDPR? Det står for General Data Protection Regulation og er en ny databeskyttelseslov som gjelder i alle EU:s medlemsland fra og med 25 mai 2018. GDPR erstatter den norske personlovgivningsloven og vil blant annet innebære forandringer for de som behandler personopplysninger.

Det er viktig for oss på Etac at du kjenner deg trygg med hvordan vi håndterer dine personopplysninger. 
Derfor er vi åpne om hvordan vi samler inn, behandler og deler den data som er lagret hos oss.

Hvordan bruker vi den dataen vi lagrer 

Dine opplysninger lagres hos oss for at vi i første omgang skal kunne fullføre våre forpliktelser, samt viederformidle informasjon som produktnyheter, produktinformasjon, utdanningsmuligheter , tilbud og andre relaterte nyheter i anledning din yrkesrolle eller som privatperson. 

Når gir vi ut dine personopplysninger?

Vi videreformidler kun dine personopplysninger til tredje part om det er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser ihht. avtaler eller loven. I de tilfeller vi gir ut personopplysninger til tredje part oppretter vi spesielle avtaler som personlige data assistent avtaler og  konfidensialitetsavtaler som sikrer at personopplysningene behandles på en trygg måte. 

Dine valg og rettigheter

Den nye loven innebærer at du som kunde har et antall rettigheter.  Du har rett til å vite hvilke personopplysninger vi behandler om deg og du kan be om kopi av dette. Du har også rett til å få feilaktige personopplysninger om deg korrigert eller slettet. Du er alltid velkommen til oss om du har spørsmål eller noe du lurer på.

Du kan når som helst velge å avregistrere deg og i forbindelse med det opphører vår databehandling for ovenfornevnte opplysninger og vi tar bort dine personopplysniger fra vårt register. Avregistrering skjer enten via link i våre nyhetsbrev eller ved at du kontakter oss. 

Vi håper selvsagt at du vil fortsette å være hos oss!

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om dine rettigheter eller om hvordan vi i Etac håndterer dine personopplysninger?
Klikk her for å ta del i vår integritetspolicy »
Send gjerne en e-post til: hovedkontor.norge@etac.com


Vennlig hilsen
Etac AS

Mai 2018

På Datainspeksjonens side finner du ytterligere informasjon om hva de nye reglene inneholder. 
https://www.datatilsynet.no/