High-lowxo-news_840x450.jpg

R82 High-low:xo

High-low:xo er understell til både innendørs og utendørs bruk, med en brukervennlig høydejustering fra gulv til bordhøyde.

18 februar 2022

Høydejusteringen er sannsynligvis den viktigste funksjonen til High-low:xo. Den sørger for at barnet er nær gulvet og i bordhøyde, slik at de kan være i samme høyde som jevnaldrende og sitte i riktig høyde ved middagsbordet sammen med familien.

High-low:xo tilbyr en justerbar setehøyde ved bruk av enten via gassfjær, elmotor eller hydraulikk. De tre forskjellige systemene gir generelt like gode kliniske fordeler for brukeren og deres omsorgspersoner. De små forskjellene mellom systemene, for eksempel betjening, fart og bevegelse og vedlikehold, gjør at man kan velge det som passer best til det unike barnet.

High-low:xo er prisforhandlet som understell til x:panda og Turtle formstøp. Lær mer om High-low:xo ved å besøke produktsiden nedenfor.

/globalassets/inriver/resources/high-lowxo-main-picture.jpg?width=1280&Quality=90&rmode=max&scale=down

R82 High-low:xo

High-low:xo er et brukervennlig høydejusterbart understell om går fra gulv til bordhøyde. Understellet er tilgjengelig med enten gassfjær, elektrisk eller hydraulisk høydejustering.

Til produktsiden