Etac DK

Kontakt os

Vi beskytter dine persondata

Har du hørt om GDPR? Det står for den generelle databeskyttelsesforordning og er en ny databeskyttelseslovgivning, der gælder i alle EU-medlemslande pr. 25. maj 2018. GDPR erstatter den tidligere persondatalov, og vil bl.a. indebære ændringer for dem, der behandler personoplysninger.

Det er vigtigt for os hos Etac, at du føler dig tryg ved, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger. Derfor er vi åbne med, hvordan vi indsamler, behandler og deler de data vi gemmer hos os.

Hvordan bruger vi de data, vi gemmer
Dine oplysninger gemmes hos os fordi vi i første omgang skal kunne opfylde vores forpligtelser og give dig information som produktnyheder, produktinformation, uddannelsesmuligheder, tilbud og andre relaterede nyheder på baggrund af din professionelle rolle eller som privatperson.

Hvornår udleveres dine personoplysninger

Vi udleverer udelukkende dine personoplysninger til tredje part, hvis det er nødvendigt for at kunne opfylde vores forpligtelser i henhold til aftale eller rent lovgivningsmæssigt. I de tilfælde, hvor personoplysninger videregives til tredjepart, etablerer vi en specialaftale refererende til Datatilsynets – Vejledning om de registreredes rettigheder, en fortrolighedsaftale for at sikre, at personoplysninger behandles på en sikker måde.

Dine valg og rettigheder
Den nye lov betyder, at du som kunde har en række rettigheder. Du har ret til at vide, hvilke personlige oplysninger vi behandler om dig og kan anmode om en kopi. Du har også ret til at få forkerte personoplysninger om dig rettet eller slettet. Du er altid velkommen til at forhøre dig hos os, hvis der skulle opstå spørgsmål.


Du kan når som helst vælge at afmelde, og i forbindelse med dette slutter vores databehandling til ovennævnte formål, og vi vil fjerne dine personlige oplysninger fra vores register. Afmeld enten via link i vores nyhedsbrev eller ved at klikke her »

Vi håber selvfølgelig, at du fortsat ønsker at modtage informationer fra os!


Vil du vide mere?
Vil du vide mere om dine rettigheder eller hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger om Etac?
Klik her for at se vores Integritetspolicy »
eller kontakt os på telefon 79685833. Du kan også sende en mail på info@etac.dk.


Med venlig hilsen
Etac A/S