CONTACT US »

Teknisk Illustratör till Anderstorp

27. Sep. 2016.

Brinner du för teknik och teknisk illustration? Vill du jobba i ett expansivt företag som utvecklar innovativa produkter som underlättar vardagen för användare med nedsatt rörlighet?

 

Arbetsbeskrivning 

Som teknisk illustratör inom avdelningen för produktutveckling kommer du att arbeta med framställning av bildunderlag till manualer, reservdelslistor samt dokumentation av sömnad. Du kommer att ha ett nära samarbete med medarbetare från produkt- och konstruktionsavdelningar och tillsammans med dem ta fram underlag till våra produkter.

Du kommer bland annat arbeta med att ta fram och uppdatera:
• Manualer
• Utprovningsprotokoll
• Reservdelslistor
• Anvisningar för montering och rekonditionering
• Etiketter
• Frihandsillustrationer

Din bakgrund

Du har en högskoleexamen eller liknande inom teknik eller teknikinformation samt gärna något eller några års erfarenhet av teknisk illustration. Det är en fördel om du har ett genuint intresse för teknik och av att göra denna begriplig för användarna. Då du kommer att arbeta i en internationell koncern ser vi vidare att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i såväl svenska som engelska. Du är en van datoranvändare med erfarenhet av digitalfotografering och av ett eller flera av programvarorna Solidworks Composer, Adober- Illustrator, -Photoshop, -InDesign, Acrobat pro samt Smarteam

Som person är du driven, flexibel och strukturerad. Ditt arbete bedrivs oftast i projektform vilket ställer krav på god samarbetsförmåga. Då du ofta arbetar med flera projekt parallellt ser vi också att du är självgående och tar ansvar för din leverans. Vidare bör du också vara kreativ och gilla att arbeta med bilder och original i digital form.
Ansökan


Välkommen med din ansökan snarast, men senast 13 oktober till: eva-karin.frid@etac.com


Om du har frågor, kontakta Bo Lindqvist, Produktutvecklingschef 0371- 587 204.

 

_______________________________________

Titel: Teknisk illustratör
Närliggande orter: Anderstorp, Gislaved, Värnamo, Gnosjö, Bredaryd, Hillerstorp, Jönköping, Halmstad, 
Län: Jönköpings län
Erfarenhet: design, illustration, teknikinformation,