CONTACT US »

Sales professional/Educator --- Säljare/Utbildare

06. Oct. 2016.

Vi söker nu flera drivna, sociala och affärsmässiga fysioterapeuter/arbetsterapeuter som vill utvecklas och fortsätta hjälpa människor i våra distrikt Norrland, Småland, Halland och Skåne.

Arbetsuppgifter

Som säljare hos Etac erbjuds du möjligheten att använda dig av din utbildning och erfarenhet från kliniskt arbete och hjälpa kunder ta fram anpassade produkter och lösningar för deras behov. Ni arbetar tillsammans för att förstå behoven och som säljare fungerar du även som utbildare av produkternas användningsområden varav tidigare erfarenhet av arbete som arbetsterapeut/fysioterapeut är ett krav. 

I din roll som säljare hos Etac har du möjlighet att påverka och styra ditt eget arbete. Du kommer att ha ansvar för ett eget geografiskt område. Dina kunder består till stor del av fysioterapeuter, arbetsterapeuter, personer på hjälpmedelscentraler och övriga kunder som förskriver hjälpmedel. Du bokar och genomför kundbesök hos befintliga, men även potentiella kunder och marknadsför Etacs produkter genom workshops, kundträffar och möten. 

Som säljare hos Etac rapporterar du direkt till försäljningschefen och resor samt övernattningar förekommer i tjänsten. 

Utbildning / Erfarenhet

För att trivas i rollen som säljare hos Etac tror vi att du har en akademisk utbildning samt erfarenhet av arbete som sjukgymnast, fysioterapeut eller liknande. Du drivs av att träffa nya människor och skapa långsiktiga relationer, där du blir en naturlig samarbetspartner. Som säljare hos Etac krävs det att du har förmågan att planera och strukturera ditt eget arbete, men med stark vilja av att vilja göra goda resultat.

Som person är du engagerad, driven och resultatinriktad i kombination med en god pedagogisk förmåga. Har du tidigare erfarenhet från försäljning är det meriterande, dock ej ett krav. Då mycket av din arbetstid förläggs ute hos kund och på resande fot är B-körkort ett krav för tjänsten. 

Förmåner

Du erbjuds en möjlighet att få vara med i utvecklingen av ett tillväxtorienterat företag med goda värderingar, men samtidigt utvecklas själv. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom företaget.

 

I denna rekrytering har Etac valt att samarbeta med Poolia. Har du några frågor kring rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att besöka Poolias webbplats »

 

_______________________________________

Titel: Säljare / Utbildare 
Region: Norrland, Småland, Halland, Skåne
Erfarenheter: Sjukgymnast, arbetsterapeut, fysioterapeut,