CONTACT US »

Etac söker en Operativ Inköpare

10. Oct. 2016.

Är du en fena på inköp och vill vara en del av ett företag som utvecklar produkter som förbättrar livskvalitén för personer med nedsatt rörelseförmåga?

Arbetsbeskrivning

Som operativ inköpare tillhör du avdelningen för Material- och Produktionsstyrning/ logistik. Du kommer ansvara för att planera materialflödet från leverantör och bevaka leveranser så att produktion och lager tillgodoses med material i rätt tid. I rollen ingår bland annat orderläggning av ordinarie sortiment och i nyutvecklingsprojekt. Vidare arbetar du med leveransbevakning, bevakning av tillgångs och lagernivåer och leveranssäkerhet samt att uppdatera inköpsgrunddata i vårt affärssystem Movex/M3.

En annan del i arbetet är leverantörsvärdering ur leveranssäkerhets- och informationsaspekt samt att utarbeta och implementera handlingsplaner som skall främja högre leveranssäkerhet.

I rollen ingår att bidra till utveckling av system och rutiner inom logistikavdelningen. Du kommer också att arbeta med leverantörer i Asien vilket innebär arbete i internationell miljö med bevakning av containerleveranser.

Din bakgrund

  • Utbildning inom logistikområdet eller motsvarande erfarenhet från liknande arbete.
  • Goda kunskaper svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du är van att förhandla och har erfarenhet av operativt inköp inom internationell verksamhet.
  • Det är meriterande med erfarenhet från MPS-system, med fördel Movex/M3.
  • Som person är du noggrann, analytisk och har god samarbetsförmåga.
    Det är också viktigt att du är proaktiv, flexibel och affärsmässig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, placerad i Anderstorp.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till eva-karin.frid@etac.com
För mer information kontakta ansvarig för MPS/logistik Jan Andersson tel. 0371-587 222. Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 18 oktober.