CONTACT US »

Job opportunities

We look forward to your application.

To see a list of recently filled positions at Etac, please click here.

Konstruktör Rullstolar

22. Dec. 2017.

Vi är inne i ett expansivt läge med flera nya projekt som är i startgruppen och behöver därför förstärka avdelningen för produktutveckling i Anderstorp med en konstruktör.

Read more »

Logistikplanerare

22. Dec. 2017.

Är du en problemlösare och gillar att leda personal? Som Logistikplanerare ansvarar du för att leda godsmottagningen på vårt Centrallager i Anderstorp

Read more »

Strategisk inköpare

21. Dec. 2017.

Gillar du att göra affärer? Vill du arbeta i ett företag som utvecklar produkter som hjälper människor att förbättra sin livskvalitet?

Read more »

Education Manager

21. Dec. 2017.

Etac is growing and is now strengthening the Education unit within Hygiene, ADL, Manual Wheelchairs and Pressure Care product areas with an additional Education Manager.

Read more »

Project Manager Group Marketing

01. Dec. 2017.

I rollen som Project Manager Marketing kommer du att ha en nyckelroll för att ta fram rätt kommunikationslösningar i förhållande till marknadens behov och krav.

Read more »

Corporate Compliance & Regulatory Affairs Manager

24. Nov. 2017.

I rollen som Corporate Compliance & Regulatory Affairs Manager kommer du att leda koncernens övergripande kvalitetsarbete, både kortsiktigt och långsiktigt, och se till att regulatoriska krav efterlev…

Read more »

Business Systems Analyst - Application Expert M3

17. Nov. 2017.

Do you want to work in a global role in an international company that assists people to pursue their dreams regardless of any physical circumstances?

Read more »

Etac söker innovativ Produktutvecklare i Anderstorp

17. Nov. 2017.

Vill du vara med och utveckla innovativa produkter som skapar möjligheter och underlättar vardagen för användare med nedsatt rörlighet? Är du en erfaren produktutvecklare som vill ta nästa steg i karr…

Read more »

Director Group Marketing

23. Oct. 2017.

Do you want to work in a company that cares? Etac continues to grow, and is now looking for a Director Group Marketing.

Read more »

Group Sustainability Manager

23. Oct. 2017.

Vill du arbeta i ett företag som bryr sig? Detta är en ny roll inom Etac som bland annat kommer att ansvara för att etablera och utveckla koncernens hållbarhetsarbete.

Read more »