CONTACT US »

Teknisk projektledare till kontoret i Anderstorp

22. Nov. 2016.

Har du några års erfarenhet av att leda tekniska projekt och har en förmåga att entusiasmera dina projektmedlemmar? Då ska du söka detta jobb!

Vi är inne i ett expansivt läge med flera nya projekt som är i startgruppen och behöver därför förstärka Projektkontoret med en driven och målmedveten teknisk projektledare. Som projektledare på Etac kommer du leda och driva flera parallella utvecklingsprojekt med ansvar att planera och leverera enligt gällande tidplan, produktkostnad och kvalitet. För att nå projektmålen i dina tilldelade projekt identifierar du moduler och delmoment som underlättar i arbetet att tid- och resursplanera.

Du kommer bli en del av ett projektkontor i en tvärfunktionell organisation och kommer ha en utåtriktad roll med många kontaktytor såsom; produktchefer, utvecklingsingenjörer, inköp och produktion.
För att underlätta när projektet går över i produktionsfas för du en nära dialog med berörda såväl under projekts gång som vid överlämning och säkerställer att all dokumentation som erfordras genomförs.

Till din hjälp har du bl.a. planeringsverktyget MS Project.

Din profil:
Vi ser med fördel att du som söker är civil- eller högskoleingenjör inom maskin/elektronik eller med likvärdigt dokumenterad erfarenhet.
Du bör ha några års erfarenhet som projektledare av tekniska produkter och vi ser det som en stor fördel om du är van att jobba i tvärfunktionella organisationer.
Är du bekant med APQP-processen ses det som ett stort plus men inget krav.
Erfarenhet från arbete med medicintekniska eller säkerhetskritiska direktiv är meriterande.

  • Vidare lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter högt om du:
  • Är en naturlig ledare med genuint teknikintresse
  • Trivs i en central och sammanhållande roll
  • Har ett stort eget driv
  • Är kommunikativ på alla nivåer
  • Har en förmåga att motivera projektmedlemmar
  • Goda färdigheter i att planera såväl ditt egna som andras arbete.

Utöver detta förutsätter vi att du med din entusiasm kommer bidra till att Etac ska fortsätta att vara i framkant vad gäller design och funktion av produkter som underlättar vardagen för människor med nedsatt rörlighet.

Du är en van användare av Officepaketet och kommunicerar på Svenska och Engelska flytande i tal och skrift.

For information:
I denna rekrytering samarbetar Etac med Dfind Science & Engineering. Om du har ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Fredrik Stigbäck, 073-340 32 23. Mer information och ansök via www.dfind.se/science-engineering


_______________________________________

Titel: Teknisk projektledare
Närliggande Örter: Anderstorp, Gislaved, Värnamo, Gnosjö, Bredaryd, Hillerstorp, Jönköping, Halmstad, 
Län: Jönköpings län
Erfarenhet: teknik, projektledning, MS-project, Microsoft office