CONTACT US »

Teknisk Illustratör till Anderstorp

27. Sep. 2016.

Brinner du för teknik och teknisk illustration? Vill du jobba i ett expansivt företag som utvecklar innovativa produkter som underlättar vardagen för användare med nedsatt rörlighet?

 

Arbetsbeskrivning 

Som teknisk illustratör Inom Avdelningen för Produktutveckling Kommer du Att arbeta Med framställning AV bildunderlag to manualer, reservdelslistor SAMT dokumentation AV sömnad. Du Kommer ATT ha Ett Nära Samarbete Med Medarbetare from Produkt- and konstruktionsavdelningar and Tillsammans Med DEM TA FRAM Underlag till Våra Produkter.

Du Kommer intetsägande Annat arbeta MED ATT TA FRAM and uppdatera:
• Manualer
• Utprovningsprotokoll
• Reservdelslistor
• Anvisningar för montering och rekonditionering
• Etiketter
• Frihandsillustrationer

DIN Bakgrund

Du Har en Högskoleexamen Eller liknande Inom teknik Eller Teknik SAMT gärna Något Eller NÅGRA års Erfarenhet AV teknisk illustration. Det is a Fördel about du har under Ett Genuint intresse för teknik and AV ATT Göra this begriplig FÖR användarna. Da du Kommer Att arbeta i en Internationell Koncern ser vi vidare ATT du har under Goda muntliga and skriftliga kunskaper i SAVAL Svenska som engelska. Du är en van datoranvändare Med Erfarenhet AV digitalfotografering and AV Ett Eller FLERA AV programvarorna Solidworks kompositör, Adober- Illustrator, -Photoshop, -InDesign, Acrobat pro SAMT Smarteam

As personen är du driven, flexibel and strukturerad. Ditt Arbete bedrivs oftast i projektform Vilket Staller Krav på god samarbetsförmåga. Da du OFTA arbetar Med FLERA projekt parallellt ser vi available ATT Du är självgående and tar ansvar för DIN Leverans. Vidare Bör du available Vara kreativ OCH gilla Att arbeta Med bilder och original i digital form.
Ansökan


I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Rekrytering. Hitta mer information och sök tjänsten här »

 

_______________________________________

Titel: Teknisk illustratör
Närliggande Örter: Anderstorp, Gislaved, Värnamo, Gnosjö, Bredaryd, Hillerstorp, Jönköping, Halmstad, 
Län: Jönköpings län
Erfarenhet: design, illustration, teknik, adobe