CONTACT US »

Då vår tidigare Teamledare Materialhantering gått vidare till ny tjänst, söker vi nu hennes efterträdare

Som Teamledare för materialhanteringen kommer du vara ansvarig för Rullstolsmonteringens hela materialflöde med godsmottagning, utleverans samt intern materialhantering. Du ansvarar för den dagliga planeringen av arbetet samt till förbättringar av befintliga arbetssätt som leder till hög leveranssäkerhet och leveranskvalitet.

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst gymnasieexamen och vi ser gärna att du även har en eftergymnasial utbildning. Dina kunskaper i Microsoft Office är goda och vi vill att du har tidigare erfarenhet av arbete inom lager och produktion.
För att lyckas i rollen ser vi att du gillar att leda människor och att utveckla verksamheten. Du är proaktiv och har en god förmåga att prioritera.
I din roll som Teamledare håller du i medarbetarsamtal och driver ditt teams kompetensutveckling. Du rapporterar till Produktionschef.


Materialhanterare

Som materialhanterare är du en del av teamet som säkerställer ett effektivt flöde av material genom vår rullstolsproduktion. Godsmottagning, Utlastning samt internt materialflöde ingår i arbetsuppgifterna.
Den vi söker är flexibel, kundorienterad och har gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Ansökan

För mer information om tjänsterna kontakta Björn Svensson 0371-587262 bjorn.svensson@etac.com 
Välkommen med din ansökan till eva-karin.frid@etac.com så snart som möjligt, dock senast 27 februari.