CONTACT US »

Trivs du i gränslandet mellan IT och verksamhet och är en fena på PIM (Product Information Management)? Är du leveranssäker, lösningsinriktad och gillar att arbeta i projekt? Då vill vi ha dig med på vår satsning att skapa en digital kundupplevelse i världsklass!

OM ROLLEN

Den digitala utvecklingen är en central del i Etacs strategi. För att möta marknadens krav på strukturerad och tydlig produktinformation lägger vi nu stor kraft på att modernisera och framtidssäkra våra system, ett projekt som beräknas löpa under 3–5 år.

Via PIM och plattformen inRiver möjliggörs en central hantering av den produktinformation som krävs för att marknadsföra och sälja våra produkter genom olika distributionskanaler och på olika språk. Genom en ny koncernövergripande webbplats skapas en centraliserad och tydlig produktinformation. För att underlätta för kunder och säljpersonal kommer yterliggare funktionalitet läggas till vartefter, allt för att öka kundupplevelsen och möta kundens behov.

Som System Owner får du en nyckelroll i denna satsning där du arbetar i gränslandet mellan verksamheten och IT. Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att stegvis utveckla den nya digitala marknadsföringsplattformen baserad på befintligt ERP-system, nytt PIM (inRiver) och nytt CMS (Episerver). Du kommer att ingå i ett projekt som leds av en övergripande projektledare där du självständigt får driva och koordinera utvalda delprojekt kopplat till de nya plattformarna. En viktig del i ditt arbete är att fånga verksamhetens behov och önskemål om förändringar i systemet och se på möjliga lösningar utifrån befintlig systemfunktionalitet. Du analyserar, strukturerar och dokumenterar affärskrav till IT-krav och agerar kontaktperson och beställare gentemot systemleverantören.

I rollen ingår även att supportera interna användare i vår globala organisation (kommunikatörer, produktägare och säljbolag) i systemfrågor och problemlösning.

Rollen som System Owner tillhör Group Marketing och du rapporterar till Director Group Marketing. Tjänsten är placerad på Etacs huvudkontor i Kista.

BAKGRUND OCH KVALIFIKATIONER

För att lyckas i rollen behöver du ha minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där du har haft systemansvar för underhåll och utveckling. Viktigt är också att du har god PIM-kompetens, med fördel inRiver. Har du även CMS-kompetens samt erfarenhet av e-handel är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper under rekryteringen. Du blir en viktig kugge i ett spännande sammanhang där du får möjlighet att tillsammans med andra engagerade och kompetenta medarbetare säkerställa hög kvalitet, kundorientering och effektivitet i leveranserna. Ditt arbetssätt kännetecknas av initiativ- och ansvarstagande. Du ser till affärsvärde, kan prioritera och balansera önskemål från olika intressenter och vill vara med och påverka!

Du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet. Då engelska är vårt koncernspråk behöver du vara van att tala och skriva engelska samt även ha god kunskap i svenska, tal och skrift.

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Då ser vi fram emot din ansökan!

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Etac med Boxhill. Ansökningar behandlas löpande. Du ansöker omgående på deras hemsida.

Välkommen med din ansökan!