CONTACT US »

Gillar du att göra affärer? Vill du arbeta i ett företag som utvecklar produkter som hjälper människor att förbättra sin livskvalitet?

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Strategisk inköpare som ska ansvara för att säkerställa en strategisk försörjning av varor och tjänster till våra olika varuförsörjande enheter i Sverige, Danmark och Norge. Du ansvarar för att inköpen inom ditt inköpsområde sker på ett optimalt, kostnads- och riskmedvetet sätt och till en fastställd kvalitets- och servicenivå. Du medverkar också i koncernens produktutvecklingsprojekt.

Tjänsten är på heltid med placering i Anderstorp alternativt i Kista och du rapporterar direkt till inköpschefen. Då leverantörerna finns runt om i Europa och Asien kommer tjänsten kräva ungefär 40-60 resdagar per år. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete i ett expansivt och dynamiskt företag med möjlighet att påverka.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerat internationellt inköpsarbete, där du är van att strategiskt planera inköp i ett längre perspektiv. Vi ser det som en merit om du har erfarenhet och kunskap om metallkomponenter, kompletta produkter och tjänster samt av att arbeta i projekt. Du har en stark drivkraft och är bra på att bygga relationer såväl internt som externt. Du behärskar engelska flytande i både tal och skrift och har en förståelse för olika kulturer samt en god förmåga i att kommunicera. Du har som lägst gymnasial utbildning, gärna med lämplig eftergymnasial påbyggnad.

Ansökan

Mer information och ansökan via eva-karin.fridh@etac.com, 072 515 04 35

För frågor om tjänsten kontakta inköpschef Jan Svensson på jan.svensson@etac.com eller 070-515 54 56.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om Etac

Etac Group är en världsledande utvecklare av ergonomiska produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus, sjukhem och hem. Etac grundades 1973 av RFSU och ägs idag av Nordstjernan, ett familjestyrt onoterat investeringsbolag.

Vårt uppdrag är att alla ska kunna leva ett fritt och självständigt liv och fullfölja sina drömmar oavsett sina fysiska förutsättningar.

Vi erbjuder utmanande arbetserfarenhet i en dynamisk arbetsmiljö. För våra anställda, är arbetet mer än bara ett jobb - vi brinner för att arbeta i ett företag som utvecklar produkter som hjälper människor att förbättra sin livskvalitet.

Läs mer på: www.etac.com/about-etac/