CONTACT US »

Strategic buyer in Sweden

08. Dec. 2015.

Do you have passion for profitability analysis and calculations? We are recruiting a Factory Controller in Gislaved, Sweden.

Arbetsbeskrivning

Som strategisk inköpare på Etac har du som uppgift att säkerställa en strategisk försörjning av varor och tjänster till våra olika varuförsörjande enheter i Sverige, Danmark och Norge. Du ansvarar för att inköpen inom ditt inköpsområde sker på ett optimalt, kostnads- och riskmedvetet sätt och till en fastställd kvalitets- och servicenivå. Du medverkar också i koncernens produktutvecklingsprojekt.
Tjänsten är på heltid med placering i Anderstorp och du rapporterar direkt till inköpschefen. Då leverantörerna finns runt om i Europa och Asien kommer tjänsten kräva ungefär 40-60 resdagar per år. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete i ett expansivt och dynamiskt företag med möjlighet att påverka.


Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av kvalificerat internationellt inköpsarbete. Vi ser det som en merit om du har erfarenhet och kunskap om elektronik, frakter och tjänster samt av att arbeta i projekt. Du har en stark drivkraft och är bra på att bygga relationer såväl internt som externt. Du behärskar engelska flytande i både tal och skrift och har en förståelse för olika kulturer samt en god förmåga i att kommunicera. Du har som lägst gymnasial utbildning, gärna med lämplig eftergymnasial påbyggnad.Etac är ett internationellt företag som ägs av Nordstjernan. Vårt arbete består i att utveckla, tillverka och marknadsföra produkter i världsklass för personer med nedsatt rörelseförmåga. Vi profilerar oss genom att vara ett företag med kompetent personal som erbjuder flexibla lösningar och produkter i världsklass. Under åren har vi vunnit ett flertal internationella designpriser för våra produkter och vi gör det möjligt för människor att skapa sig en vardag på sina egna villkor.

Sedan starten 1973 har Etac expanderat till en av Sveriges ledande aktörer inom hjälpmedelsbranschen. Vi finns förutom i Sverige även i Norge, Danmark, England, USA, Tyskland och Holland. Sammanlagt är vi i koncernen ca 700 anställda och omsätter ca 1,3 Mdr SEK.