CONTACT US »

Senior Project Manager sökes till Etac AB

Till Etac AB söker vi nu en Senior Project Manager. Rollen är ny och du kommer att driva nationella och internationella projekt inom koncernen som definierats av Etacs ledning och som leds i nära samarbete med bolagets CEO och CFO.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Kista och du kommer att rapportera till CFO. Tjänsten kommer att innebära resor främst inom Europa.

Som Senior Project Manager kommer du att leda en del av projekten från start till mål medan andra projekt överlämnas till organisationen i en senare fas. Projekten är varierande och kan såväl vara större, komplexa och tvärfunktionella som mindre projekt inom organisation och verksamhetsutveckling.

I projektledarens ansvar ingår planering, genomförande och leverans av projekten. Du kommer att leda tvärfunktionella projektteam och samarbeta på olika nivåer i organisationen. Det kommer också att ligga på ditt ansvar att driva implementering och uppföljning.

Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med relevant eftergymnasial utbildning och tillhörande kurser. Du har minst 4 års erfarenhet av att arbeta som projektledare i utvecklingsprojekt rörande organisation och verksamhet. Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med LEAN och vi ser det som nödvändigt att du har arbetat i projekt mot tillverkande industri i och utanför Sverige.

Du har ett tekniskt intresse och pratar samt skriver på svenska och engelska. Du har god vana av att arbeta i Microsoft Office och är van vid att själv dokumentera och sköta det administrativa i projekten.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper! Vi söker efter en driven, prestigelös och energisk projektledare som med stor smidighet har förmågan att kommunicera med alla oavsett situation. Du är lyhörd, arbetar strukturerad och resultatinriktad samt har ”skinn på näsan”.

Låter det intressant? Kontakta oss!

 

Om oss

Etac utvecklar och säljer hjälpmedel till sjukhus, sjukhem och för hemmabruk. Vi levererar ett brett utbud av produkter inom hygien och småhjälpmedel, manuella rullstolar, barnhjälpmedel och förflyttning. Vi vill att alla människor skall ha möjlighet att skapa en egen tillvaro och en egen vardag på sina egna villkor, oavsett sina fysiska förutsättningar. Sedan starten 1973 har Etac expanderat till en av Nordeuropas ledande aktörer inom hjälpmedelsbranschen.

Vi kommer i framtiden fortsätta att investera i forskning, utveckling och etablering på nya marknader. Vi strävar efter att hålla oss i framkant vad gäller design och funktion i utvecklingen av nya hjälpmedel. Vi finns förutom i Sverige även i Norge, Danmark, England, USA, Australien, Tyskland och Holland med egna säljbolag. Försäljning i övriga världen sker via distributörer och partners. Produktion och montering finns i Sverige, Danmark och Norge.

Sammanlagt är vi i koncernen 800 anställda och omsätter över 1,5 Mdr SEK.