CONTACT US »

Sales professional/Educator in Sweden --- Driven säljare till Småland och Östergötland

14. Jun. 2016.

Nu söker vi en driven säljare/utbildare med klinisk bakgrund till Etac med Småland och Östergötland som region. Har du bakgrund som arbetsterapeut/fysioterapeut eller har motsvarande kliniks erfarenhet/utbildning och vill arbeta på ett företag i framkant i en spännande tjänst med mycket frihet, tveka inta att söka!

 

Arbetsuppgifter

På Etac får du möjlighet att kombinera dina kliniska kunskaper från vård och omsorg med din fallenhet för försäljning. Ditt arbete planerar och genomför du mycket självständigt och för rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom ett marknadsledande företag med ett välkänt varumärke.

Som säljare/utbildare på Etac arbetar du självständigt med att bearbeta befintliga och potentiella kunder inom vårdsektorn. Du ansvarar för att boka möten och sälja in Etacs välkända produkter till dina kundkontakter. Dessa är fysioterapeuter, arbetsterapeuter, personer på hjälpmedelscentraler och övriga kunder som förskriver hjälpmedel. I rollen genomför du kundbesök och marknadsför Etacs produkter genom workshops, kundträffar och möten.

Du arbetar självständigt med att bearbeta kunder i Småland och Östergötland och du rapporterar till försäljningschefen.

Rollen innebär resor till kunder inom ditt distrikt. Därför är övernattningar en naturlig del i tjänsten.

Utbildning / Erfarenhet

Vi söker dig som vill ha ett fritt och spännande arbete där du jobbar med försäljning och samtidigt får använda dina kunskaper och erfarenheter från vårdsektorn. Du arbetar aktivt med att identifiera behov och att skapa långsiktiga relationer där du demonstrerar och lär ut vad Etacs produkter kan göra för användarna och fördelarna med dessa. För att lyckas i rollen har du en utbildning som fysioterapeut, arbetsterapeut eller motsvarande och några års arbetslivserfarenhet inom området.

Som person är du engagerad, driven och resultatinriktad i kombination med en god pedagogisk förmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet från roller inom försäljning. Då rollen innebär resor i tjänsten är B körkort ett krav.

 

Är du intresserad av tjänsten? Var god besök Poolias webbplats »

 

 

 

_______________________________________

Titel: Säljare
Närliggande orter: Jönköping, Huskvarna, Värnamo, Linköping, Motala, Norrköping, Finspång, 
Län: Jönköpings län och Östergötlands län
Erfarenheter: Sjukgymnast, arbetsterapeut