CONTACT US »

Som Project Manager Marketing har du en nyckelroll för att utveckla rätt kommunikationslösningar i förhållande till marknadens behov och krav. Baserat på den övergripande projektplanen är du ansvarig för att självständigt driva och samordna utvalda marknadsföringsprojekt. Du agerar både som projekt- och produktionsledare samtidigt som du själv producerar utvalda projekt, aktiviteter och kampanjer.

Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av marknadsföringsmaterial och marknadsföringskommunikation för utvalda ny-lanseringar och produktuppdateringar. Du har ett budgetansvar för dina projekt och ansvarar för samverkan med olika interna kunder och intressenter.

Du har nära kontakt med dotterbolagen för försäljnings- och marknadsföringsupport och samarbetar med kollegor i Etacs globala organisation samt externa agentpartners, fotografer och modeller. Du använder Photoshop och In Design och deltar i utformningen av traditionellt kampanjmaterial eller digital marknadsföring på webben och i sociala medier.

Som projektledare tillhör du Group Marketing och rapporterar till Director Group Marketing.

Utbildning och erfarenhet

Relevant högskoleutbildning i marknadsföring, media, kommunikation eller motsvarande.

Minst 3 års erfarenhet inom en liknande roll inom B2B, helst från ett internationellt bolag inom medicinteknik eller rehabiliteringsområdet.

• Engelska flytande i tal och skrift med förmågan att kommunicera effektivt, goda kunskaper i svenska
• Goda kunskaper i InDesign och Epi CMS. Helst även erfarenhet av produktinformationshanteringssystem (PIM)
• Självgående med uppmärksamhet på detaljer, förmåga att prioritera och hantera flera och konkurrerande krav effektivt och professionellt
• Stark organisatorisk förmåga, vana att leda och genomföra parallella projekt
• Flexibel med vana att arbeta mot deadlines
• Social och samarbetsinriktad med förmåga att samarbeta mellan olika interna funktioner och yrkeskategorier

Övrig information

- Vikariat heltid till och med mars 2020 med goda möjligheter till förlängning eller fast anställning
- Placering på Etac Groups huvudkontor i Stockholm, Kista
- Start september 2019

Ansökningar

Denna tjänst är tillsatt.

Etac Group är en världsledande utvecklare av ergonomiska produkter som hjälper människor som lever med nedsatt rörelseförmåga. Etac grundades 1973 av RFSU och ägs idag av Nordstjernan, ett familjestyrt onoterat investmentbolag. Vårt uppdrag är att alla ska kunna leva ett fritt och självständigt liv och förverkliga sina drömmar, oavsett sina fysiska förutsättningar. Vi erbjuder utmanande arbetserfarenheter i en dynamisk och samarbetsinriktad miljö. För våra anställda är arbetet mer än bara ett jobb - vi brinner för att arbeta i ett företag som utvecklar produkter som hjälper människor att förbättra sin livskvalitet. Vill du arbeta i ett företag som bryr sig? Läs mer om Etac Group här!