CONTACT US »

Dina ansvarsområden

I rollen som Project Manager Group Marketing kommer du att ha en nyckelroll för att ta fram rätt kommunikationslösningar i förhållande till marknadens behov och krav. Utifrån den övergripande projektplanen ansvar du för att självständigt driva och koordinera utvalda marknadsföringsprojekt där du t.ex. projektleder, produktionsleder och producerar utvalda projekt/kampanjer.

Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning/återkoppling vad gäller marknadsföringsmaterial och marknadskommunikation för utvalda nylanseringar och produktuppdateringar. Du har budgetansvar för projekten och svarar för interaktion med olika interna uppdragsgivare och intressenter

Du har nära kontakt med dotterbolagen för sälj- och marknadsstöd och samarbetar med kollegor i Etacs globala organisation såväl som externa byråpartners, fotografer och modeller. Du använder Photoshop och InDesign och medverkar i utformning av traditionellt kampanjmaterial eller digital marknadsföring på webb och i sociala medier.

Som Project Manager tillhör du Group Marketing och rapporterar till Director Group Marketing.

Din bakgrund

Du har en akademisk utbildning eller motsvarande med inriktning marknadsföring.

Vi ser helst att du har arbetat 3-5 års med liknande arbetsuppgifter, gärna med erfarenhet av projektledning, produktlanseringar och från företag med en större produktportfölj samt som beställare/kravställare mot byråer. Har du även erfarenhet av ”PIM system” (Product Information Management) är det ett plus.

Du arbetar obehindrat i Officepaketet och har god erfarenhet av webbpublicering och CMS gärna med praktisk erfarenhet av digital marknadsföring, sociala medier och SEO. Du har goda kunskaper och vana av att arbeta i In-Design.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande.

Övrig information

- Tillsvidare anställning heltid.
- Tjänsten är placerad på Etacs huvudkontor i Stockholm, Kista.
- Begränsat resande förekommer i tjänsten.

Tillträde

Snarast!

Ansvarig rekryteringskonsult

Claes Wallin / Hammer & Hanborg
claes.wallin@hammerhanborg.com
0709-816712