CONTACT US »

Är du en fena på Excel? Vill du arbeta i ett företag som utvecklar produkter med som hjälper människor att förbättra sin livskvalitet?

Arbetsbeskrivning

Etac har säljbolag och varuförsörjningsenheter på flera platser i Europa och USA. I Anderstorp har vi bland annat centrallager, produktutveckling och produktionsenhet. Vi ser en ökad tillväxt framåt nu och söker vi dig som vill arbeta som vår logistikspecialist i Anderstorp.

Ett av dina huvudområden kommer att vara att ansvara för våra prognoser i koncernen och ha ett helhetsansvar för vårt prognosverktyg Demand Planner. Du kommer att ta ansvar för ändringsmeddelanden och för att lägga inköpsorder mot leverantörer. Du blir även en viktig person i våra logistikprojekt, internt såväl som externt.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utåtriktad, kommunikativ och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Förutom gymnasium ser vi gärna att du har en kompletterande utbildning i logistik eller projektledning. Du har mycket goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du tidigare har arbetat med prognoser eller har infört logistikrutiner. Därutöver är det meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet M3 (Movex).

Ansökan

Välkommen med din ansökan till Eva-Karin.Frid@etac.com senast 28 november 2017.
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Leif Thörn, Logistics Manager, tfn: 0371- 587309.

Om Etac

Etac Group är en världsledande utvecklare av ergonomiska produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus, sjukhem och hem. Etac grundades 1973 av RFSU och ägs idag av Nordstjernan, ett familjestyrt onoterat investeringsbolag. Vårt uppdrag är att alla ska kunna leva ett fritt och självständigt liv och fullfölja sina drömmar oavsett sina fysiska förutsättningar. Läs mer på: https://www.etac.com/about-etac/