CONTACT US »

Är du en problemlösare och gillar att leda personal?

Etac har säljbolag och varuförsörjningsenheter på flera platser i Europa och USA. I Anderstorp har vi bland annat centrallager, produktutveckling och produktionsenhet. Vi ser en ökad tillväxt framåt nu och söker vi dig som vill arbeta som vår logistikplanerare i Anderstorp.

Arbetsbeskrivning

Som Logistikplanerare ansvarar du för att leda godsmottagningen på vårt Centrallager. Du planerar och fördelar godsmottagningens arbete samt håller i gruppens möten. I din roll ingår också att vid behov vara en backup-resurs för plockplanerarna och att delta i olika avdelningsspecifika projekt.

Exempel på övriga arbetsuppgifter:

  • Ansvar för rutiner i vårt affärssystem Movex och i Edicom, samt för IT-utrustning som finns på avdelningen.

  • Ansvar för att ankomstmaterial läggs in i Movex.

  • Ansvara för att returer och reklamationer läggs in.

  • Planering och optimering av lager-platser för artiklar och sortiment samt containerplanering

  • Utbilda medarbetare i nya arbetsuppgifter, introducera och utbilda nya medarbetare

  • Planera och frisläppa tillverknings-order.

  • Rapportera felleveranser från leverantör till Inköp / Avropare, samt följa upp felleveranser.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som gillar att lösa problem, är proaktiv och gillar att ha mycket att göra. Du gillar också att leda en grupp, gärna med glimten i ögat! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du haft arbetsledande ansvar. Du har fullgjord gymnasieutbildning och har du arbetat med Movex och Excel är det meriterande. Därutöver har du truckkort. Vidare ser vi positivt på om du är intresserad av IT och har ett tekniskt intresse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till eva-karin.frid@etac.com senast den 7 januari 2018, men vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande! Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Tony Guldmyr, Lagerchef, 0371- 587 343.

 

Om Etac

Etac Group är en världsledande utvecklare av ergonomiska produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus, sjukhem och hem. Etac grundades 1973 av RFSU och ägs idag av Nordstjernan, ett familjestyrt onoterat investeringsbolag.

Vårt uppdrag är att alla ska kunna leva ett fritt och självständigt liv och fullfölja sina drömmar oavsett sina fysiska förutsättningar.

Vi erbjuder utmanande arbetserfarenhet i en dynamisk arbetsmiljö. För våra anställda, är arbetet mer än bara ett jobb - vi brinner för att arbeta i ett företag som utvecklar produkter som hjälper människor att förbättra sin livskvalitet.

Läs mer på: www.etac.com/about-etac/