CONTACT US »

Kvalitetsmedveten svetsare till Anderstorp

01. Jun. 2016.

Är du en stjärna på att svetsa och är kvalitetsmedveten? Till vår produktionsenhet i Anderstorp söker vi nu en svetsare.

 

I tjänsten kommer du att utföra svetsarbeten på olika typer av metaller, främst aluminium, exempel på svetsmetoder TIG, MAG och lödning. Förutom produktionskörning förekommer det mindre prototypserier samt att man är behjälplig vid framtagning av fixturer. I det dagliga arbetet ingår orderhantering och datoranvändning vilket ställer krav på det svenska språket.

Vår produktion kännetecknas av korta kundorderstyrda serier och kräver en flexibel organisation både inom och mellan avdelningar.

Som person är du social, flexibel och ser varje dag som en ny utmaning. Du har lätt att förstå instruktioner, är noggrann och bidrar med hög kvalitet och engagemang i vårt förbättringsarbete.

Du har tidigare erfarenhet av svetsning i aluminium, viss utbildning/upplärning kan göras internt. Dina kunskaper i ritningsläsning är goda och det är meriterande om du har kunskaper i programmering av robot-svets samt kunskaper i monteringsarbete.

 

_______________________________________

Titel: Svetsare
Närliggande orter: Anderstorp, Gislaved, Värnamo, Gnosjö, Bredaryd, Hillerstorp
Län: Jönköpings län