CONTACT US »

Vi är inne i ett expansivt läge med flera nya projekt som är i startgruppen och behöver därför förstärka avdelningen för produktutveckling i Anderstorp med en konstruktör.

Som konstruktör på Etac kommer du vara delaktig i arbetet med att ta fram nya produkter som ger alla människor möjligheten att skapa en tillvaro och vardag på sina egna villkor oavsett fysiska förutsättningar. Produkterna som utvecklas håller hög kvalitet, är innovativa och skall vara enkla att använda samtidigt som de måste uppfylla de medicintekniska kraven.

Tjänsten som konstruktör innebär delvis att i tidiga faser ta fram nya konceptuella konstruktionslösningar som motsvarar kravspecifikationen. I senare delar av projekten tar du fram produktionsunderlag, utvecklar samt upprätthåller goda samarbeten med leverantörer, dels från Sverige men också från övriga delar av världen.

Som konstruktör kommer du arbeta med en stor variation av olika material men vanligast förekommande är plast, aluminium och stål. Till din hjälp har du CAD-verktyget Solid Works. Du kommer vara delaktig i flera projekt parallellt i en tvärfunktionell projektorganisation och kommer dagligen ha kontakt med bl.a. projektledare, industridesigners, beräkning-/testingenjörer och produktion.

Din profil

Vi ser med fördel att du som söker är högskoleingenjör eller har likvärdig dokumenterad erfarenhet. Du har några års erfarenhet som konstruktör/produktutvecklare eller så har du nyligen startat din karriär. Har du erfarenhet av att jobba i tvärfunktionella projekt är det en fördel. Vi ser också gärna att du är en van användare av Solid Works, men det är inget absolut krav. Vidare lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter om du:

  • Är kommunikativ på alla nivåer

  • Är kreativ och stimuleras av att finna nya lösningar

  • Har ett stort eget driv och är uthållig

  • Har ett brinnande intresse för teknik

  • Du är en van användare av Officepaketet och kommunicerar på Svenska och Engelska flytande i tal och skrift

Ansökan

Välkommen med din ansökan till eva-karin.frid@etac.com Skicka din ansökan nu då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kontaktar du Produktutvecklingschef Manuella Rullstolar, Bosse Lindqvist, 0703-26 96 28.

 

Om Etac

Etac Group är en världsledande utvecklare av ergonomiska produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus, sjukhem och hem. Etac grundades 1973 av RFSU och ägs idag av Nordstjernan, ett familjestyrt onoterat investeringsbolag.

Vårt uppdrag är att alla ska kunna leva ett fritt och självständigt liv och fullfölja sina drömmar oavsett sina fysiska förutsättningar.

Vi erbjuder utmanande arbetserfarenhet i en dynamisk arbetsmiljö. För våra anställda, är arbetet mer än bara ett jobb - vi brinner för att arbeta i ett företag som utvecklar produkter som hjälper människor att förbättra sin livskvalitet.

Läs mer på: www.etac.com/about-etac/