CONTACT US »

 

Med fokus på att förbättra vardagen för människor med funktionshinder söker Etac marknadsinriktad Produktchef med internationell profil, som är redo att jobba med våra nya innovationsprojekt inom produktsortiment ”Manuella rullstolar”.

Du erbjuds en spännande tjänst där du får arbeta med livsviktiga och intressanta produkter.

Ditt uppdrag är att utifrån övergripande produktstrategi ansvara för att projekt startas och genomförs med rätt förutsättningar och att aktiviteter/projekt som genomförs bidrar stärka vår position på marknaden. Som produktchef får du en nyckelposition mellan marknad/säljbolag, produktutveckling och produktion där du på ett skickligt sätt får hantera och koordinera olika intresseområden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Ansvara för analys och slutsatser som driver utvecklingen av vårt produktsortiment.
    • Marknadsstudier hos kund och omvärldsbevakning
    • Lönsamhetsanalyser och uppföljningar
    • Förstudier inför utvecklingsprojekt
  • Ansvara för och arbeta i tilldelade projekt där framtagning av kravspecifikationer är särskilt viktigt.
  • Introduktion av produkter i samverkan med försäljningsbolag och marknadsavdelning.

Lämplig bakgrund är att du tidigare jobbat med liknande tjänst på tillverkande företag med egna produkter. Kanske har du varit projektledare.

Utbildning med inriktning marknadsekonomi är meriterande. Hög teknisk förståelse är också en förutsättning för att lyckas. Engelska och svenska behöver du hantera med lätthet i tal och skrift.

Vi förutsätter också att du är handlingskraftig, en duktig kommunikatör och drivs av tydliga mål som du uppnår.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse

Placeringsort: Anderstorp. Tjänsteresor förekommer.

 

Om Etac:

Etac är en världsledande utvecklare av ergonomiska produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus, sjukhem och hem. Etac grundades 1973 av RFSU och ägs idag av Nordstjernan, ett familjestyrt onoterat investeringsbolag.

Vårt uppdrag är att alla ska kunna leva ett fritt och självständigt liv och fullfölja sina drömmar oavsett sina fysiska förutsättningar. Vi erbjuder utmanande arbetserfarenhet i en dynamisk och samarbetsmiljö. För våra anställda, är arbetet mer än bara ett jobb - vi brinner för att arbeta i ett företag som utvecklar produkter som hjälper människor att förbättra sin livskvalitet.

Läs mer på: https://www.etac.com/about-etac/