CONTACT US »

International Product Manager --- Internationell Produktchef till Anderstorp

27. Jun. 2016.

Till Divisionen Homecare söker vi nu två marknadsinriktade produktchefer.

Placeringsort är Anderstorp där både produktutveckling och produktion är baserad. Här utvecklas manuella rullstolar och hygienhjälpmedel som underlättar vardagen för personer med nedsatt rörelseförmåga. Kunderna finns till stor del inom offentlig sektor och olika hjälpmedels-försörjningssystem, men försäljning direkt till konsument är en växande del av marknaden.

Som produktchef på Etac erbjuds du en spännande tjänst där du får arbeta med utveckling av livsviktiga och intressanta produkter. Den ena tjänsten berör produktsortiment ”Rullstolar” och den andra produktområdet ”Hygien”. Produktchef rapporterar till chef för respektive Produktkontor.

Ditt uppdrag är att utifrån övergripande produktstrategi starta och genomföra aktiviteter/projekt som stärker vår position på marknaden. Som produktchef får du en nyckelposition mellan marknad/säljbolag, produktutveckling och produktion där du på ett skickligt sätt hanterar och koordinerar olika intresseområden.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

– Utveckling och förbättring av befintligt och framtida produktsortiment.

– Aktivt deltagande i utvecklingsprojekt där framtagning av kravspecifikationer är särskilt viktigt.

– Förstudier inför nya utvecklingsprojekt.

– Introduktion/lansering av produkter i samverkan med försäljningsbolag och marknadsavdelning.

– Lönsamhetsanalyser och uppföljningar.

– Omvärldsbevakning gällande marknad, produkt och konkurrenter.

Lämplig bakgrund är att du tidigare jobbat med liknande tjänst på tillverkande företag med egna produkter. Du har bred kompetens inom marknad, produktion och produktutveckling. Kanske har du varit projektledare. Utbildning inom marknadsekonomi, eller relevant ingenjörsinriktning är meriterande. Hög teknisk förståelse är också en förutsättning för att lyckas.

Tjänsterna har starkt fokus på kunskap om produkternas funktionalitet och användning, samt förståelse för deras konstruktion. Engelska och svenska behöver du hantera med lätthet i tal och skrift. Vi förutsätter också att du är handlingskraftig, en duktig kommunikatör och drivs av tydliga mål som du uppnår.

 

I denna rekrytering samarbetar Etac med Codeq AB. Information om företaget och tjänsten lämnas av Christer Johansson, 0393 – 77 99 95, eller Liv Hultén, 0370 – 51 59 96.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse

Placeringsort är Anderstorp. Tjänsteresor förekommer.

Ansökan önskas snarast via www.codeq.se.

 

_______________________________________

Titel: Internationell Produktchef / Product manager
Närliggande orter: Anderstorp, Gislaved, Värnamo, Gnosjö, Bredaryd, Hillerstorp, Jönköping, Halmstad, 
Län: Jönköpings län
Erfarenhet: Produktutveckling, kravspecifikation, marknadsföring, lansering, analys, strategi