CONTACT US »

Vill du arbeta i ett företag som bryr sig?

Group Sustainability Manager är en ny roll inom Etac som bland annat kommer att ansvara för att etablera och utveckla koncernens hållbarhetsarbete. Arbetet baseras på att Etac vill bidra till ett hållbart samhälle genom att i alla delar av verksamheten arbeta mot ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvarstagande. I det arbetet ingår att ta fram koncernens hållbarhetsagenda, utveckla strategier och sätta riktlinjer för att sedan utifrån det leda Etacs hållbarhetsarbete med ansvar för planering, utveckling och uppföljning samt att kommunicera arbetet.

Du kommer också ansvara för att stödja verksamhetens olika delar i att fastställa mål och prioriteringar samt informera och involvera koncernens olika intressenter.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet från en liknande roll, gärna från ett tillverkande multinationellt företag, där du arbetat med CSR- och hållbarhetsfrågor. Du har ett brinnande intresse för frågorna och gedigen kunskap inom CSR och hållbarhet. Därutöver ser vi med fördel på att du har erfarenhet från inköp, anti-korruption, miljö eller kommunikation. Meriterande är också erfarenhet av arbete med revision, utbildning eller projektledning.

Som person är du resultatinriktad med stark egen drivkraft och du har en god förmåga att kommunicera. Du drivs av att leda förändringsarbete och du är bra på att skapa relationer. Vidare är du strukturerad, prestigelös och analytisk samt brinner för att arbeta i en organisation som skapar mervärde för människor i vardagen.  

Låter det här intressant? Ansök idag! I rekryteringen samarbetar Etac med Novare Propell. Vi tar gärna emot din ansökan via www.novarepropell.se. Urval och intervjuer sker dock löpande. För frågor, vänligen kontakta Ebba Levin på ebba.levin@novarepropell.se eller Stéphanie Björklund på stephanie.bjorklund@novarepropell.se

Om Etac

Etac Group är en världsledande utvecklare av ergonomiska produkter för personer med nedsatt rörelseförmåga samt produkter och tjänster till sjukhus, sjukhem och hem. Etac grundades 1973 av RFSU och ägs idag av Nordstjernan, ett familjestyrt onoterat investeringsbolag. Vårt uppdrag är att alla ska kunna leva ett fritt och självständigt liv och fullfölja sina drömmar oavsett sina fysiska förutsättningar.

Vi erbjuder utmanande arbetserfarenhet i en dynamisk och samarbetsmiljö. För våra anställda, är arbetet mer än bara ett jobb – vi brinner för att arbeta i ett företag som utvecklar produkter som hjälper människor att förbättra sin livskvalitet. Läs mer på: https://www.etac.com/about-etac/