CONTACT US »

Graphic Designer to Kista

31. May. 2016.

Graphic Designer to the Group Marketing team. Main office, Kista Science Tower, Sweden.

Group Marketing ansvarar för koncernens produktion av marknadsmaterial i nära samarbete med Etacs säljbolag och exportmarknader. Vi arbetar uppdragsbaserat och i projektform med produktlanseringar, uppdateringar av befintligt sortiment och breddning av sortiment via nya försäljningskanaler på befintliga och nya marknader.

Avdelningens uppdrag kan vara allt från kompletta lanseringspaket till produktkataloger, produktblad, mässor, webbsidor, intranätspublikationer och uppstart av nya sortiment på respektive marknader. På Group Marketing arbetar vi med ett stort eget ansvar i ett litet team med en stor internationell kontaktyta.

Du kommer att fokusera på materialproduktion i form av marknadsmaterial och webbsidor. Högt som lågt. I arbetsuppgifterna ingår även att vara projektdeltagare i olika marknadsföringsuppdrag. Uppdragen utförs ofta i tvärfunktionella team och/eller team där den geografiska placeringen är spridd, vilket innebär att man behöver vara en bra kommunikatör.

Således ingår ett huvudansvar för layout gällande allt tryckt marknadsmaterial inklusive bilder och den externa bildbanken (media bank). Därutöver kommer du att jobba mycket med webbsidan och intranätet gällande både layout och uppdateringar.

Intresse för sociala medier är meriterande och får också plats i arbetsuppgifterna. Gillar du att skriva marknadstexter är det också ett behov vi har och meriterande.

Du äger Etacs Visual Identity Guidelines och ansvarar för att uppdatera dessa kontinuerligt. Vidare är du också ansvarig för alla Etacs förpackningar och etiketter när det gäller layout/design.

Den grafiska designern vi söker rör sig bekvämt mellan ett antal olika verktyg som Adobe Creative Suite, C4 och Umbraco.

I din roll rapporterar du till Group Marketing Manager, Magdalena Rydén.