CONTACT US »

Etac söker Svetsare och Godsmottagare/ materialhanterare

Vill du vara en del av ett företag som utvecklar produkter som förbättrar livskvalitén för personer med nedsatt rörelseförmåga?

Svetsare

I rollen som svetsare kommer du att utföra svetsarbeten på olika typer av metaller, främst aluminium. Exempel på svetsmetoder är TIG, MAG och lödning. Förutom produktionskörning förekommer det mindre prototypserier samt att man är behjälplig vid framtagning av fixturer. I det dagliga arbetet ingår orderhantering och datoranvändning vilket ställer krav på det svenska språket. Vår produktion kännetecknas av korta kundorderstyrda serier och kräver en flexibel organisation både inom och mellan avdelningar.

Din bakgrund Som person är du social, flexibel och ser varje dag som en ny utmaning. Du är noggrann och bidrar med hög kvalitet och engagemang i vårt förbättringsarbete. Du har lätt för att förstå instruktioner och har goda kunskaper i ritningsläsning. Du har tidigare erfarenhet av svetsning i aluminium, viss upplärning kan göras internt.

Godsmottagare/ materialhanterare

I rollen ingår ansvar att ta hand om inkommande gods och att hantera material i produktionen enligt först in först ut principen. Därutöver ingår det i arbetsuppgifterna att både administrativt och fysiskt ansvara för att rätt material hamnar på rätt plats. Du ankomstregistrerar, kvitterar och återrapporterar inkommande material och transporterar det till lagerplats.

Din bakgrund Vi söker dig som har ett engagemang för ordning och reda och att ge service. Du är flexibel, bra på att samarbeta och tvekar inte att ta i där behovet finns. Vidare är det viktigt att du är initiativrik och fattar beslut eftersom du ställs inför många olika situationer där ett snabbt och genomtänkt beslut är avgörande för effektiviteten i produktionen. Det är en fördel om du har truckkort.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar med  placering i Anderstorp.