CONTACT US »

Dina ansvarsområden

Den digitala utvecklingen är en central del i Etacs strategi. En avgörande framgångsfaktor är att all produktdata är i ordning och optimalt katalogiserad. Det görs via PIM, Product Information Management, vilket möjliggör en central hantering av produktinformation som krävs för att marknadsföra och sälja dessa genom olika distributionskanaler. Den centraliserade produktinformationen kommer användas på en ny koncernövergripande webbplats med funktionalitet för båda B2C- och B2B-ehandel. För att underlätta för kunder och säljpersonal kommer även en produktkonfigurator utvecklas för alla komplexa produkter.

I rollen som Digital System Specialist kommer du att ha en nyckelroll i Etacs arbete med att utifrån befintliga ERP system utveckla den nya digitala marknadsföringsplattformen stegvis de närmsta tre åren.

Utifrån den övergripande projektplanen ansvarar du för att självständigt driva och koordinera utvalda delutvecklingsprojekt och implementera dessa. Därefter kommer du att säkerställa den fortsatta utvecklingen och underhållet av plattformarna.

Parallellt förvaltar och utvecklar du applikationer löpande inom ovan system och samtidigt agerar du support och problemlösare för nuvarande och kommande användare, samt för olika applikationer.

Du har nära kontakt med kollegor runt om i världen och samarbetar med olika interna uppdragsgivare och intressenter i Etacs globala organisation såväl som externa systemleverantörer.

Som Digital System Specialist tillhör du Group Marketing och rapporterar till Director Group Marketing.

Din bakgrund

Du har en akademisk utbildning eller motsvarande.

Vi ser helst att du har arbetat 3-5 års med liknande arbetsuppgifter, gärna med erfarenhet av projektledning och från internationella företag med en större produktportfölj.

Vi ser helst att du har följande systemvana:

  • PIM kompetens, specifikt inRiver och meriterande med C4
  • CMS kompetens, specifikt Episerver
  • Produktkonfigurator
  • E-handel

Du har god förmåga att använda engelska i tal och skrift och god förståelse för svenska i tal och skrift.

Du klarar av att arbeta självständigt och i grupp. Du har förmåga att prioritera arbetsuppgifter och samarbeta med andra roller och deras prioriteringar.

Övrigt

Tjänsten än tillsvidareanställning heltid.

Placering är på Etacs huvudkontor i Stockholm, Kista.

Visst resande förekommer i tjänsten beroende på projektbehoven.

Sista ansökningsdag

I denna rekrytering samarbetar Etac med Hammer & Hanborg. Ansökningar behandlas löpande. Du ansöker omgående på deras hemsida.

Välkommen med din ansökan!