CONTACT US »

I rollen som Corporate Compliance & Regulatory Affairs Manager kommer du att leda koncernens övergripande kvalitetsarbete, både kortsiktigt och långsiktigt, och se till att regulatoriska krav efterlevs. I det arbetet ingår det bland annat att säkerställa att krav på produktinformation uppfylls på samtliga marknader, som till exempel att säkerställa FDA Compliance på alla fabriker. Du kommer även att vidareutveckla och säkerställa att bolaget har uppdaterade kvalitetsledningssystem (QMS) som omfattar alla funktioner för att förbättra den fysiska kvaliteten, dokumentationen och spårbarheten. Du deltar också i realiseringen av Etacs M&S strategi genom att medverka i due diligence processer och efter fusionen arbeta med regelefterlevnad och regleringar. Corporate Compliance & Regulatory Affairs Manager rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. Placering Stockholm, Kista. Då rollen har ett stort internationellt fokus ingår en del resor i tjänsten.

För att lyckas i rollen tror vi att du har åtminstone 5 års erfarenhet från ledningssystem och teknisk dokumentation från rehab- eller medicintekniksektorn. I tidigare roller har du samarbetat med myndigheter som hanterar regleringar, som till exempel FDA i USA och Läkemedelsverket i Sverige. Du har internationell erfarenhet och goda engelska språkkunskaper, känner dig bekväm i en tvärfunktionell roll samt har erfarenhet av effektiv hantering av dokumentationskrav etc. Vidare besitter du en god analytisk förmåga, är van vid att utmana ”status quo” och driva igenom förbättringar. Dokumenterad erfarenhet av kvalitetssystem ISO 13485 värdesätts högt och tidigare ledarerfarenhet är meriterande.

Som person är du ambitiös och lösningsorienterad med stark egen drivkraft. Du har en god social förmåga, är genomslagskraftig i din argumentation och kommunikation för att kunna säkerställa genomförande av förbättringsåtgärder. Du är ansvarstagande, tänker långsiktigt och strategiskt samtidigt som du är detaljorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt. Slutligen är du skicklig på att skapa engagemang samt en god lagspelare som vill arbeta i en organisation som skapar mervärde för människor i vardagen. 

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Novare Propell. Vi tar gärna emot din ansökan via www.novarepropell.se. Urval och intervjuer sker dock löpande. För frågor, vänligen kontakta Maria Becker på maria.becker@novarepropell.se.