CONTACT US »

Etac söker arbetsledare som vill vara med och bygga världens bästa rullstolsfabrik

Som arbetsledare för vår montering av rullstolar i Anderstorp kommer du att leda och utveckla ett team med ca 20 montörer i en verksamhet som tillverkar kundunika produkter med marknadens kortaste ledtider. Vi vill bli ännu bättre och söker därför dig som drivs av att utveckla människor, team och processer.

Du ansvarar bland annat för:

  • Att leda och fördela det dagliga arbetet i nära samarbete med planeringsfunktionen
  • Ansvara för att styra mot det egna områdets nyckeltal (effektivitet/kvalitet)
  • Att vara drivande av förbättringsarbete i enlighet med Lean Produktion
  • Säkerställa att all montering sker enligt standardiserade arbetssätt och best practise
  • Bidra till att medarbetarna i teamet har rätt kompetens för att främja flexibilitet och att i alla lägen kunna tillgodose kundernas krav på rätt produkt i rätt tid
  • Ansvara för lönesättning inom monteringsfunktionen
  • Ansvara för introduktion och upplärning av ny och inhyrd personal
  • Ansvar för inköp förbrukningsvaror efter överenskommelse med produktionschef

Du är personalansvarig för samtliga medarbetare inom montering och rapporterar till Produktionschef. Din roll som arbetsledare kommer bestå av arbetsledande arbetsuppgifter ca hälften av arbetstiden, resterade tid arbetar du med produktionsrelaterade uppgifter. Vi tror att för att vara en bra arbetsledare i vår montering så måste man också vara delaktig och kunnig i våra monteringsprocesser.

Bakgrund

Vi söker dig som har minst gymnasieexamen och vi ser gärna att du även har en eftergymnasial utbildning. Du har ett antal års erfarenhet av arbetsledning inom produktion och helst inom montering. Du skall vara väl insatt i principerna inom Lean Produktion och vilja arbeta utifrån principer gällande ständiga förbättringar och utifrån standardiserade arbetssätt.

Dina egenskaper

För att lyckas i rollen är du en trygg, driven och engagerad ledare som trivs med att leda och att bygga team. Du är proaktiv och kundfokuserad och har en god förmåga att prioritera. Du som söker är även flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter i högt tempo.